Musik i verden

Som man siger, at verden er blevet lille, så har verdens kulturer fået muligheden for at skabe en større global kontakt. Deres oprindelige musikalske stilarter er nu blevet blandet med andre stilarter, som så producerer nye stilarter.

Indiendownload-60

Indisk musik er for eksempel et af de ældste og længst levende typer af musikalske traditioner i verden. Det bliver i dag spillet i både det sydlige Asien og internationalt. De har tre former for musik, hvoraf der er mange stilarter inden for hver eneste form. Indisk klassisk musik er baseret på en enkelt melodi eller rytme. Musikken i Indien blev også påvirket af musik fra Afghanistan og Iran. De fleste af de klassiske sange er rettet til de hinduistiske guder. Der er også mange sange, der sætter stor vægt på kærlighed.

Asien

Asiatisk musik er musik fra kulturer af Arabien, Centralasien, Østasien, Sydasien og Sydøstasien. Kinesisk klassisk musik har en historie, der strækker sig over mere end tre tusinde år. Den har sit helt eget unikke system, instrumenter og stilarter.

Persisk musik og persisk folkemusik er folkemelodier, hvor det er meget svært at improvisere. De er relativt klare melodiske og rytmiske. Hver folkemelodi har deres eget humør. Det hele afhænger af begivenhederne. Hvis der er et bryllup, så spiller de bryllupssange, som gør en i et godt humør. De har folkemusik til vuggeviser, kærlighed, høst sange, danse stykker og meget mere.

Kunst

Inden for kunst, kan musik blive klassificeret som en praktiserende kunst. En sanger kan være en kunstner. Man kan enten spille eller synge musik. Musik kan optræde live og give koncerter eller man kan optage musik, og få det sendt til radiostationer, CD-afspillere, telefoner eller MP3-afspillere.

Musik kan opdeles i flere genrer, hvor genrer kan opdeles i yderligere undergenrer. Der er mange genrer af musik, der lyder ens, så det er op til den individuelles egen personlige fortolkning, hvor de vil placere den bestemte genrer. Det kan være meget svært at sætte en grænse mellem nogle af de tigligere rock og heavy metal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *