Adele Laurie Blue Adkins

Adele blev født i 1988 i London. Hendes far forlod hende og hendes mor, da Adele var to år gammel. Hun begyndte at synge i en alder af fire. Hun tilbragte det meste af sin tid med at synge i stedet for at læste. Hun siger, at den sidste bog, hun læste, var en børnebog, da hun var 6 år gammel. Adele tog sin uddannelse ved BRIT School for Performing Arts & Technology i 2006. Hun var klassekammerat med Jessie J. Adele giver adele-3kredit til hendes skole for sit
talent.

Kun fire måneder efter hendes uddannelse, udgav hun to sange. Hun havde indspillet et par sange til en ven, som så havde lagt sangene ud på internettet. Hun var så heldig, at Richard Russell, chef for musik produktionsfirmaet XL Recordings, så hendes sange og ringede hende op. Adele var ikke engang sikker på, om dette tilbud var ægte, hun kunne ikke tro på det.

Ved Grammy Awards i 2009 modtog Adele prisen for den bedste nye kunstner. I 2010 modtog hun en nominering til en Grammy. I 2012 var der rygter om at Adele havde fundet en kæreste, og hun meddelte, at de nu forventede en baby. Deres søn blev født samme år. De ville ikke have nogen som helst til at tage billeder af deres søn.

Hendes seneste album, “25”, blev nummer et på UK Albums Chart og blev den hurtigst sælgende album i Englands historie med over 800.000 solgte eksemplarer i sin første uge. Albummet debuterede også som nummer et i USA, hvor det solgte mere end 3 millioner eksemplarer i sin første uge, det største salg af album siden 1991. Albummet blev også nummer et i mange andre lande, og tilbragte mere end syv uger i træk som nummer et i hvert land. Adeles nye album overgik Madonnas tidligere rekord på de fleste uger som nummer et for en kvindelig artist nogensinde i Storbritannien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *