Populært bryllupsmusik og populære musikere

Er du og din partner i den dejlige forlovelsesfase, eller kender du nogen, som skal giftes indenfor den nærmeste fremtid? Selvom det at blive gift er en smuk begivenhed, så er det med bryllupper som med så mange andre begivenheder: De har økonomiske omkostninger, og der er rigtig meget, der skal planlægges i god tid: Menuen, hvor receptionen skal holdes, tøjet og ikke mindst: Musikken. Musik sætter dagordenen for stemningen ved de fleste begivenheder, og det er uanset, om det er en almindelig fest eller en større begivenhed som et bryllup. Så her kommer nogle ideer og tanker, som er vigtige at huske i forbindelse med musikken.

shutterstock_285890042Hvor skal man starte?

Der findes adskillige sider på nettet, hvor man kan finde inspiration til brylluppet. Et eksempel herpå at brud-festgaarden.dk, som blandt andet fokuserer på det modemæssige aspekt i bryllupstraditionen. Ligeledes findes der internetsider, der bugner med populære musikere, som gerne vil spille til bryllupper for et givent økonomisk honorar. Der er lidt til enhver musikgenre på de fleste hjemmesider: Alt fra de gamle hitsange fra 1980’erne og 1990’erne og DJ’s med det nyeste musik i musikbiblioteket til rockbands og akustisk musik. Populære musikere og masser af god musik er der rigeligt af. Det mest populære er dog, at vælge noget, der passer til én selv.

Et vigtigt tip at huske

For nogle gange sker det, at brudeparret kun kigger på gæsternes behov, og “hvad gæsterne ville være glade for at høre” – frem for at se på egne behov. Det er vigtigt at huske, at det trods alt brudeparrets fest; det er deres dag, og derfor skal de vælge lige præcis den type musik, de selv gerne vil høre. Vil man dog gerne forsøge at ramme noget, alle kan lide, så kan det være en god ide at hyre en DJ og fortælle vedkommende éns specifikke behov og hvilke genrer, der gerne må spilles i løbet af begivenheden. Så fortæl klart og tydeligt, hvad I ønsker – og nyd dagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *