Siden radioens opfindelse er musikindustrien vokset ekstremt meget. Radioer overalt i verden bruges til at afspille musik for det offentlige. I disse artikler kan man finde alt om radioens historie, hvem der opfandt den, og hvad man brugte før radioen kom til.

Der bliver forklaret omkring musikkens historie, og hvordan hvert land har deres egen musik, stil og kunst. Man kender musik i dag som pop og rap, men disse stilarter var ikke engang anerkendt som “ægte musik” for mindre end 100 år siden.

Nu findes der kunstnere, sangere, sangskrivere, der alle tjener millioner på deres profession. Deres navne er kendt overalt i verden. De er idoler og rollemodeller for store og små, og mange giver flere hundrede kroner for at se dem synge live ved koncerter og har deres billeder overalt i deres hjem.

Førhen var det kun de rigeste, der havde mulighed for at lytte til musik, men takket være radioen er musik blevet en så normal ting for selv de yngste af befolkningen. Hvis man ikke har en telefon, så har man en MP3-afspiller eller en CD-afspiller, hvor man kan høre sine favorit kunstnere synge.

Musik hjælper alle og en på forskellige måder, og der kan blandt andet nævnes følgende:

  • Hvis man er forelsket, så gør det en mere forelsket.
  • Hvis man er kede af det, så gør det ens humør bedre
  • Hvis man er til fest, så får det en til at danse
  • Hvis man er til en begravelse, så får det en til at græde
  • Hvis man vil studere, så kan det få en til at koncentere sig bedre

HVIS ORD SVIGTER, SÅ TALER MUSIKKEN!